Çöken binada tadilat yaptıran işyeri sahibi gözaltında

Düzenleyen:
Çöken binada tadilat yaptıran işyeri sahibi gözaltında

YAŞAM Haberleri

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya’da iki katlı bir binanın zemin katında yapılan tadilat nedeniyle meydana gelen göçükle ilgili soruşturma başlattı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Malatya il merkezinde 09/11/2021 tarihinde İnönü Caddesi'ndeki iki katlı bir binanın zemin katında yapılan tadilat nedeniyle meydana gelen göçükle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili olarak bilirkişiler tarafından gerekli incelemeler yapılmış olup, toplanan deliller itibariyle izinsiz tadilat yaptırıldığı anlaşılmıştır. Söz konusu tadilatı yaptıran iş yeri sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alınmıştır. Soruşturma çok yönlü olarak titizlikçe sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

KESİLEN KOLON NEDENİYLR ÇÖKME OLDU

İlk belirlemelere göre binanın alt katında bulunan tavuk mangal restoranının işletmecisi H.D.’nin yandaki boş dükkanı işyerine katmak için tadilat başlattığı ve çökmenin de kesilen kolon nedeniyle olduğu öne sürülüyor.

Enkazdan hafif yaralı olarak çıkarılan işyeri işletmecisi H.D.’nin hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındığı ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...