Derbi heyecanına dayanamadı, hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Derbi heyecanına dayanamadı, hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Süper Lig'in 13'üncü haftasında dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izleyen ve galibiyet golünün sevinciyle ayağa fırlayan Fenerbahçe taraftarı, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Manisa Alaşehir'de yaşayan ve dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçını izleyen 64 yaşındaki Ahmet Uysal, maçın 90+4'üncü dakikasında Fenerbahçe'nin attığı ikinci golün sevinci ile bir anda ayağa fırladı. Bu esnada aniden fenalaşarak yere yığılan Uysal'ı kahvehanede bulunan vatandaşlar hemen özel araçları ile hastaneye kaldırdı.

FANATİK FENERBAHÇE TARAFTARIYDI

2 çocuk ve 6 torun sahibi Ahmet Uysal, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Ahmet Uysal'ın üç katlı evinin duvarına Fenerbahçe ve Türk Bayrağı resmi yaptırdığı öğrenildi.

Derbi heyecanına dayanamadı, hayatını kaybetti

"KENDİ İMKANLARIMIZLA HASTANEYE KALDIRDIK"

Kahvehane sahibi Ercan Uysal, "Maç çok heyecanlıydı. Maçın son dakikalarında Fenerbahçe gol attı. Dayım rahatsızlanarak yere düştü, hemen kendi imkanlarımızla özel hastaneye kaldırdık, ama kurtarılamadı" derken, mahalle muhtarı ve aynı zamanda bacanağı olan Abdurahman Malçok, "Bacanağım hasta bir Fenerbahçe taraftarıydı. Akşam maçta Fenerbahçe gol atınca kalp krizi geçirmiş, hayatını kaybetti" dedi.

Derbi heyecanına dayanamadı, hayatını kaybetti

Cenaze törenine Ahmet Uysal’ın ailesi, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, mahalle halkı ve sevenleri katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kesin ölüm sebebinin araştırılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Ahmet Uysal’ın cansız bedeni toprağa verilmek üzere memleketi Tepeköy’e getirildi. Ahmet Uysal’ın cenazesi evinden helallik alındıktan sonra Tepeköy Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tepeköy Mezarlığında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...