Adana’da evin çatısından atlayan genç, yardımına koşan komşusunun üzerine düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana’da evin çatısından atlayan genç, yardımına koşan komşusunun üzerine düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da çocuklarını göremediği için yaşadığı 3 katlı evin çatısına çıkarak atlayan genç, yardımına koşan komşusunun üzerine düşerek hayatta kaldı. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesinde 3 katlı bir binada meydana gelen olayda bir süredir eşi Gözde İ. İle sıkıntı yaşayan ve 3 çocuğunu göremeyen Ali İ. Oturduğu 3 katlı evin çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Adana’da evin çatısından atlayan genç, yardımına koşan komşusunun üzerine düştüOlay yerine gelen polisler şahsı ikna etmeye çalışsa da bir türli ikna olmayan Ali İ. kendisini sarkıtınca pencereden bir kişi Ali İ.’yi tutmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Adana’da evin çatısından atlayan genç, yardımına koşan komşusunun üzerine düştü

HASTANEYE KALDIRILDI

Ekipleri gören Ali İ. kendini bıraktı. Ali İ. yardımına koşan komşusu Ufuk A.’nın üzerine düştü. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi.

Adana’da evin çatısından atlayan genç, yardımına koşan komşusunun üzerine düştüAli İ.’nin arasının kötü olduğu eşi Gözde ve annesi Gülsen İ. ise sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü. Sağlık görevlileri yaralanan Ali İ. ve Ufuk A.’ya ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...