Bakkala bakan 9 yaşındaki çocuk kadın müşteri tarafından dolandırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakkala bakan 9 yaşındaki çocuk kadın müşteri tarafından dolandırıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ailesinin bakkalı emanet ettiği 9 yaşındaki çocuk genç bir kadın tarafından dolandırıldı. Dolandırıldığını anlayan küçük çocuk kadının peşinden gitse de yetişemedi. Olayı anlatırken gözyaşlarına boğulan çocuğun psikolojisi etkilendi.

İstanbul Zeytinburnu’ndaki Çırpıcı Mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda 9 yaşındaki Resul Çınar ailesi dışarıdayken kısa bir süreliğine bakkal dükkanı kasasına geçti. O sırada bakkala giren bir kadın küçük çocuktan 4 paket sigara istedi. Sürekli konuşarak küçük çocuğun kafasını karıştırarak 300 TL ve 4 paket sigarayı alan kadın bakkaldan çıkarken küçük çocuk tarafından fark edildi. Kadın çocuğun durumdan şüphelendiğini fark edince 100 TL vererek uzaklaştı.

KÜÇÜK ÇOCUK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bakkaldan çıkarken dükkana yabancı uyruklu bir kişinin girdiği gören kadın durumun anlaşılmaması için yabancı uyruklu kişiye aldığı suyu taşıtmak istedi. Adam suyu taşırken şüpheli kadın da hırsızlığı gerçekleştirdi. Kadının dışarı çıkmasıyla şüphelenen küçük çocuk kadının peşinden gitse de yetişemedi. Olayın hemen ardından gelen anne Berivan Çelik’e durumu anlatan Resul Çınar, gözyaşlarına boğuldu.

SÜREKLİ KONUŞARAK KAFASINI KARIŞTIRDI

Yaşanan olayı anlatan Resul Çınar Çelik’in annesi Berivan Çelik, “Biz dışarıdaydık. Eşimle bir işimiz vardı. Çocuk dükkana bakıyordu. Bir kadın geliyor. Başında eşarp var. ‘Bana 4 tane sigara ver’ diyor. O sırada çocuğun sürekli kafasını karıştırmaya çalışıyor. ‘Bana para boz’ diyor. O arada da susmuyor. Çocuktan 2 tane 100 TL, 2 tane 50 TL alıyor. Çocuk da veriyor. Sigaraları alıyor. Oğlum da, ‘Bana para vermedin’ diyor. Oğlumun dediğine göre 2 tane 50 TL’yi fırlatıyor.” dedi.

PSİKOLOJİSİ ETKİLENDİ

Oğlunun psikolojik olarak etkilendiğini söyleyen anne Çelik, “Bugün okula gidemedi. Sınavı vardı. Sınava giremedi. Çok üzgündü. Bayağı ağlamıştı. Allah yanına bırakmasın. Şikayetçi olacağım. Oğluma üzüldüm. Daha kötü bir şey olabilirdi. Ya ona zarar verseydi. Parasında da değiliz. Kesinlikle bulunmasını istiyorum. Yanına kalmasın. Başkalarına zarar da verebilir.” diye konuştu.

Bakkala bakan 9 yaşındaki çocuk kadın müşteri tarafından dolandırıldı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...