Vahşet! Küçük çocuk, amcası tarafından kızgın kaşıkla yakıldı

Düzenleyen:
Vahşet! Küçük çocuk, amcası tarafından kızgın kaşıkla yakıldı

YAŞAM Haberleri

Manisa'da 10 yaşındaki çocuk, amcası tarafından kızgın kaşıkla yakıldı. Vicdanları yaralayan olay, küçük çocuğun okuduğu okulun müdürünün dikkati sayesinde ortaya çıktı.

Manisa'da bir ilkokulda, öğrencisinin yüzünde ve ellerinde yanıklar gören okul müdürü durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın olayın üzerine gitmesiyle birlikte, 10 yaşında olduğu öğrenilen çocuğun amcası tarafından kızgın kaşıkla yakıldığı ortaya çıktı. 

ÇOCUĞU YAKMA SEBBEİ PES DEDİRTTİ
Muradiye Mahallesi Ayser Kani İlkokulunun müdürü, öğrenci Ö.K'nin (10), el ve yüzündeki yanıkları fark ederek durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine okula 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Ö.K'nin ifadesinde, eve geç gittiği için amcasının çakmakla ısıttığı yemek kaşığını değdirerek elleri, yanakları ve ayaklarını yaktığını söylediği belirtildi.
Manisa Şehir Hastanesine götürülen Ö.K'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekipler, amca E.K'yi gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...