Kız kardeşini bıçaklayan adam eve gidip karısını da bıçakladı

Düzenleyen:
Kız kardeşini bıçaklayan adam eve gidip karısını da bıçakladı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da dehşete düşüren bir olay yaşandı, öfkeli adam önce kız kardeşini bıçakladı, daha sonra evine gidip karısını da bıçakladı. Polis olayın ardından kayıplara karışan şahsın peşine düştü.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde  yaşanan olayda öfkeli adam kız kardeşini kolundan bıçaklayıp evine gitti. Daha sonra karısı ile tartışıp karısını da bacağından bıçaklayarak kayıplara karıştı. Olay, Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerinde meydana geldi. Öfkeli ağabey Oğuzhan K.(27), tartıştığı kardeşi İrem K.'yı (23) kolundan bıçakla yaralayıp kaçtı. Yaralı genç kız, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kız kardeşini bıçaklayan adam eve gidip karısını da bıçakladı
EVE GELDİ EŞİNİ DE BIÇAKLADI
Olayın arıdan eve gelen adam bu kez de eşini bıçakladı. Oğuzhan K., eşi Mine K.'yı (24) bacağından bıçakla yaraladı. Şüpheli daha sonra kayıplara karıştı. Yaralı kadın olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis kaçan zanlının peşine düştü. 



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...