Dondurucu soğukta yürekleri ısıtan görüntü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dondurucu soğukta yürekleri ısıtan görüntü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Demirbel köyünde imamlık yapan Adem Eser’in elindeki termosla yolda kalan tır şoförlerine çay dağıttığı anlar sosyal medyada viral oldu.

Dondurucu soğukta içleri ısıtan görüntü Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Demirbel köyünden geldi. Köyün imam hatibi Adem Eser, dondurucu soğukta yolda mahsur kalan vatandaşlara yardım etti. Eser, karayoluna çıkarak elindeki termosla şoförlere çay ve bisküvi dağıttı. Eser’in bu davranışı cep telefonuyla kaydeden bir tır şoförünün o anları sosyal medya gruplarında paylaşması tıklanma ve beğeni rekoru kırdı.

“MİLLET ÜŞÜMESİN DİYE ÇAY DAĞITIYORUM”

Videoda Eser, bardakla tır şoförüne çay ikram ederken kendisine “Sen nereden geliyorsun” diyen şoföre, “Ben karşı köyün imamıyım. Millet üşümesin diye çay dağıtıyorum, bisküvi dağıtıyorum. Millet zannediyor patayla, kimse almıyor. Allah rızası için dağıtıyoruz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...