Her biri bir insan boyunda! Esrarengiz çukurlar merak konusu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Her biri bir insan boyunda! Esrarengiz çukurlar merak konusu oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da bir tarlada meydana gelen ve yaklaşık bir insan boyunda olan esrarengiz çukurlar hem meraka hem paniğe neden oluyor.

Aydın, esrarengiz çatlaklar ve çukurlarla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Germencik ilçesinde meydana gelen derin çatlak ve çukurların ardından bir haber de Çine ilçesinden geldi.

NASIL OLUŞTUĞUNU BİLMİYORLAR

Çine’nin Çaltı Ovası’nda yaşayan Hakan Kocademir isimli üretici, tarlasında 3 adet yaklaşık 3 metre derinliğinde çukurlar oluştuğunu fark etti. Yaklaşık 1,5 metre çapında ve 2 metre derinliğinde olan çukurların nasıl oluştuğunu bilmediğini ifade eden üretici, "Tarlamızda üç adet bulduğumuz bu çukurlar daha önce hiç görülmedi. Nasıl oluştuğu hakkında hiçbir bilgim yok" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Germencik ilçesinde meydana gelen derin çatlaklar ve çukurlar olduğunu, bu sefer de Çine ilçesinde aynı durumun yaşandığını belirten Aydınlılar, esrarengiz çukurların nasıl ve neden oluştuğunu merak ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...