Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil işçi servisine ok gibi saplandı: Yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otomobil işçi servisine ok gibi saplandı: Yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil şoförü, karşı yönden gelen servis minibüsüne çaprtı. Feci kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde servis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen feci kaza sonrası 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Otomobil işçi servisine ok gibi saplandı: Yaralılar var

TERS İSTİKAMETTEKİ MİNİBÜSE ÇARPTI

Kaza, Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Demirciler Mahallesi Konak Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde seyir halinde olan Ahmet G. (34) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte karşı şeride geçerek ters istikamette seyreden Hüseyin K. (59) yönetimindeki servis minibüsü ile çarpıştı.

Otomobil işçi servisine ok gibi saplandı: Yaralılar var

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR 

Otomobilin işçi servisine ok gibi saplandığı kazada otomobil sürücüsü Ahmet G., servis sürücüsü Hüseyin G. ve işçi servisinde bulunan Ş.E., E.Ç., A.K. ve H.K. olmak üzere 6 kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından ambulanslara alınan yaralılar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü ve bir işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...