2 gün önce kaybolmuştu, kadının cesedine ulaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
2 gün önce kaybolmuştu, kadının cesedine ulaşıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’da 2 gün önce akşam saatlerinde evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 56 yaşındaki Fatma Toprak’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Aydın’ın Buharkent ilçesi Savcıllı Mahallesi’nde olay meydana geldi. 56 yaşındaki Fatma Toprak 8 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde evden çıktı. Eve geri dönmeyen kadının hayatından şüphe eden yakınları durumu yetkililere bildirdi. Son olarak Menderes Mahallesi ve Menderes Nehri yakınlarında görüldüğü tespit edilen kadının bulunması için havadan ve karadan arama ve kurtarma çalışması başlatıldı. AFAD, Jandarma, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıçlar bölgede çalışmalarını 2 gün boyunca sürdürüldü.

2 gün önce kaybolmuştu, kadının cesedine ulaşıldı

NEHİRDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Aramalar neticesinde Toprak'ın cansız bedeni dalgıçlar tarafından Menderes Nehri'nde bulunurken, acı haberi alan yakınları yasa boğuldu.

Toprak'ın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...