Kendisine faul yapanı öldüren şahıs tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kendisine faul yapanı öldüren şahıs tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri Melikgazi'de bir kişi, halı saha maçında kendisine faul yapan şahsı tüfekle öldürdü. Kısa sürede yakalanan zanlı, cezaevine gönderildi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi'nde oturan 10 arkadaş, halı saha maçı yapmak için bir araya geldi. Maç başladıktan sonra O.Ç, kendisine faul yapan E.K'ye tepki gösterdü. Bunun üzerine ikili arasında kavga çıktı. İkili, arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleştirildi. Ancak E.K, bu olayı unutmadı. Müsabakadan birkaç saat sonra pompalı tüfekle E.K'nin evini bastı. E.K. kapıyı açınca da ateş etti. Zanlı kaçarken komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kendisine faul yapanı öldüren şahıs tutuklandıF.Ç.

Yaralı, ambulansla hastanede götürüldü ancak kurtarılamadı. Cinayet sonrası geniş çaplı çalışma başlatan güvenlik güçleri, O.Ç. ile halı sahadaki kavgaya karışan kardeşi F.Ç. gözaltına alındı. Emniyete götürülen ikili, sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. O.Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken F.Ç'ye ev hapsi verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...