Alışveriş fişinde 5 lira eksik diye market servisinden indirilen vatandaş isyan etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Alışveriş fişinde 5 lira eksik diye market servisinden indirilen vatandaş isyan etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da marketten yaptığı alışveriş fişinde 5 lira eksik diye servisten indirilen müşteri Faris Muratoğlu kendisine yapılan bu davranışa sert tepki gösterdi. Muratoğlu yaşananlara "Yatalak eşim var. Ona bakmak mecburiyetindeyim. Hamallık yapıyorum, böyle bir haksızlık var" sözleriyle isyan etti.

Ankara'da bir market servisine her zaman olduğu  gibi müşteriler bindi. En son bir müşteri daha bindi ancak bu müşterinin marketten yaptığı alışverişe daie verilen fişin 100 TL değil de 95 TL olduğu gerekçesiyle servisten indirildi. İndirildikten sonra kendi servis aracının altına atan Faris Muratoğlu, çevredekiler tarafından aracın altından çıkarılırken, o anlar ise cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınmıştı.

İndirilen müşteri bunun üzerine servis aracının altına girdi. Araç altından zorla çıkartılan müşteri etrafındakilere tepki gösterdi. Servis aracıysa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan o görüntüler tepkilere neden oldu.

'BENİM BAŞIMA GELEN BAŞKASININ GELMESİN'

Servisten indirilen müşteri Muratoğlu, kendisine yapıla bu duruma isyan etti.  Zor şartlarda geçimini sağladığını ifade eden Mahmutoğlu, "Benim başıma gelenler başka insanların başına gelmesin. Yatalak eşim var. Ona bakmak mecburiyetindeyim. Hamallık yapıyorum" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...