Meteoroloji uyarmıştı: Sular taştı, milyonluk araç yolda kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji uyarmıştı: Sular taştı, milyonluk araç yolda kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji'nin uyardığı iller arasında yer alan Kocaeli'yi sağanak teslim aldı. Su birikintileri nedeniyle milyonluk otomobil yolda kaldı. İlçenin bazı noktalarında bulunan ekili tarım arazileri de sular altında kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Kocaeli'de sağanak etkili oldu. Özellikle Kartepe ilçesinde şiddetini hissettiren sağanak, birçok olumsuzluğa sebep oldu. Yoğun su birikintisinden dolayı Çepni Caddesi'nde milyonluk otomobil yolda kaldı. Mercedes marka otomobil, çekici yardımıyla caddeden kaldırıldı. İlçenin başka noktalarında ise kanalizasyon suları taştı, caddelerde su birikintisi oluşturdu. Ekili tarım arazilerini de su bastı. Belediye ekipleri, yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için kentin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji uyarmıştı: Sular taştı, milyonluk araç yolda kaldı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...