İstanbul'da sağanak etkisi: Rögarlar patladı, caddeler sular altında kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da sağanak etkisi: Rögarlar patladı, caddeler sular altında kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da 2 gün boyunca sürmesi beklenen ve dün uyarı yapılan sağanak yağmur, gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle kanalizasyon ve su tahliye kanalları patlarken caddeler ise sular altında kaldı.

Dün uyarı yapıldı ve sağanak etkisini şiddetli bir şekilde gösterdi. Beklenen yağmur Esenyurt ve Beylikdüzü'nde yağdı ancak caddeler sular altında kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul genelinde bu gece yarısından itibaren etkili olmak üzere sağanak yağış uyarısında bulunmuştu.

Uyarıların ardından sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. 

SOKAKLARI SEL GÖTÜRDÜ, VATANDAŞLAR ZORLUK ÇEKTİ

Esenyurt ve Beylikdüzü çevresinde etkili olan yağış nedeniyle kanalizasyon ve su tahliye kanalları patladı. Köprü altları ve sokak araları sel sularıyla dolup taştı. İş yerlerine arabayla gitmek isteyen vatandaşlar dahi sel suları ile dolan caddelerde ilerlemekte güçlük çekti.

TRAFİK DURDU

Öte yandan patlayan rögardan fışkıran sular caddeyi kaplarken, trafiğin de durmasına neden oldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...