Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Askerlerin kavgası kanlı bitti

Askerlerin kavgası kanlı bitti

​Afyonkarahisar’da, iki asker arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Berber isimli erin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaydet
a- | +A

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığında meydana geldi. Askeri birlikte vatani görevini yapan Y.Ö. (21) ve Mustafa Berber (22) iddialara göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Y.Ö., henüz nereden bulduğu bilinmeyen bir bıçak ile silah arkadaşı Mustafa Berber’i bıçakladı. Olayın ardından 112 Acil Servis ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan Berber’in burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi. Edinilen bilgilerde Berber’in biri kalbinin altına olmak üzere 3 yerinden yaralandığı aktarıldı.
Olayın ardından kaçan Y.Ö.’nün ise polis tarafından yaklaşık 15 dakikalık bir takip sonucu yalandığı bildirildi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ederken, hayatını kaybeden Berber’in cenazesinin otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırıldığı belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.