Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Balık sezonu açıldı, tezgahlar şenlendi

Balık sezonu açıldı, tezgahlar şenlendi
Başlık ResmiBalik sezonu açildi, tezgahlar senlendi

​Av yasağının sona ermesiyle birlikte Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde tezgahlar barbun, istavrit, mezgit ve çinakop ile doldu.

Kaydet
a- | +A

Av yasağının sona ermesiyle birlikte denize açılan balıkçılar, günün ilk saatlerinden itibaren tezgahların şenlenmesini sağladılar. 19 Mayıs'ın Dereköy Mahallesi'nde balıkçı barınağından avlanmaya çıkan çok sayıda balıkçı, ilk gün barbun, istavrit, mezgit ve çinakop gibi balıkları avlayarak tezgahları doldurdu. İstavrit 7 lira, çinakop 12 lira, mezgit 10 lira, barbun ise 10 liradan tezgahlardaki yerini aldı.
Yeni açılan sezonda turfanda balık fiyatlarının ise gecen seneki rakamlarda olduğunu söyleyen balıkçı İsmail Güngör, "Önümüzdeki günlerde balığın bol çıkması fiyatlara yansır ve vatandaşlar da bol bol balık tüketir" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.