Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Eve düşen yıldırım yangın çıkardı

Eve düşen yıldırım yangın çıkardı
Fotoğraf Başlığı Eve düsen yildirim yangin çikardi

Edirne’nin Keşan ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur ve dolu etkili olurken, dış cephe duvarına yıldırım isabet eden bir evde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Kaydet
a- | +A

Bölgeyi etkisi altına alan yağmur, Keşan’da da yüzünü gösterdi. Sabah saatlerinde belirli aralıklarla yağan yağmur şiddetini arttırdı. Şiddetli yağmur ve dolu yağış nedeniyle sokak ve caddeler göle döndü. Yağmura aniden yakalanan yayalar saçak altlarına sığınırken sürücüler yollarda biriken sular nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Eve yıldırım düştü
Etkili olan yağmur yağışı yıldırım düşmelerini de beraberinde getirdi. Aşağı Zaferiye Mahallesi Cin Ali Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı müstakil evin dış cephe duvarına yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını büyümeden söndürdü. Yangın sonucu evde maddi hasar meydana geldi. Yağışın gün boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
siirt Asayiş Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.