Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kartepe’de kaybolan doktoru arama çalışmalarından yine sonuç çıkmadı

Kartepe’de kaybolan doktoru arama çalışmalarından yine sonuç çıkmadı
Fotoğraf Başlığı Kartepe’de kaybolan doktoru arama çalismalarindan yine sonuç çikmadi

Kocaeli’de evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Dr. Uğur Tolun’u son görüldüğü Kartepe’de yapılan aramaların 3. gününden de sonuç çıkmadı.

Kaydet
a- | +A

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’de özel bir hastanede görev yapan 51 yaşındaki Dr. Uğur Tolun, 2 gün önce 41 EF 389 plakalı aracı ile Kartepe sınırları içindeki Samanlı Dağları’na gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Kendisinden haber alamayan ailesini ihbarı üzerine başlayan arama çalışmalarında 3. günde de sonuç alınamadı. Samanlı Dağları’ndaki Kuzuyayla Tabiat Parkı bölgesine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ve AFAD ve AKUT ekiplerince karadan yaya ekipler, ATV ve arazi araçları, havadan drone ile yapılan arama tarama faaliyetlerinde Tolun’ ait bir ize rastlanılmadı.
Kar yağışının etkisini arttırması, havanın kararmaya başlaması nedeniyle ekipler, arama ekiplerin aramalara yarın devam etmesi bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.