Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kuyumcuya sahte altın satan 3 kişi tutuklandı

Kuyumcuya sahte altın satan 3 kişi tutuklandı
Fotoğraf Başlığı Kuyumcuya sahte altin satan 3 kisi tutuklandi

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde, kuyumcuya gerçeğine benzeyen sahte altın sattığı iddiasıyla 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Kaydet
a- | +A

Şehir dışından kiralık araçla Karacabey’e gelen Batuhan Han, Feyzi Murat Torun ve Şule Çilem Tekben, iddiaya göre kent merkezinde girdikleri bir kuyumcuya, gerçeğine çok benzeyen altın bilezik sattı. Kuyumcunun daha sonra altınların sahte olduğunu anlayarak polise başvurması üzerine, Karacabey Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak teknik takip başlattı. Polis, zanlıları Karacabey’de bir benzin istasyonundan yakıt alırken operasyon düzenleyerek kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin, dolandıcılık suçundan kayıtları olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada, yangın tüpüne gizlenmiş 6 bilezik, 1 Trabzon hasırı ve 1 bileklik ele geçirildi.
Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli, dolandıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan Şule Çilem Tekben’in hamile olduğu ve şüphelilerin bu tür dolandırıcılık olayında kadınları kullanarak aile görüntüsü verdikleri öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.