Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Meteoroloji, Marmara ve Ege'yi uyardı! Lodos geri geliyor

Meteoroloji, Marmara ve Ege'yi uyardı! Lodos geri geliyor
Fotoğraf Başlığı Meteoroloji, Marmara ve Ege'yi uyardi! Lodos geri geliyor

Meteoroloji Marmara ve Ege Bölgesi için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı. Özellikle 06.00-22.00 saatleri arasında etkili olması beklenen lodosa karşı vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.

Kaydet
a- | +A

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kıyı Ege için kuvvetli yağış, Marmara Bölgesi için fırtına uyarısında bulundu. Gece kıyı Ege'de başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın, bugün sabahtan itibaren kuvvetini artırması bekleniyor. Yağışların, cumartesi akşama kadar aralıklarla İzmir, Aydın, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri, Çanakkale'nin güney ilçeleri ile Manisa merkez ve güney ilçelerinde kuvvetli, İzmir'in güneybatı kıyı ilçeleri ile Aydın'ın kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli, Balıkesir'in Edremit ilçesinde şiddetli ve yer yer aşırı olacağı tahmin ediliyor.


GÜN BOYU ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK
Bir uyarı da Marmara Bölgesi için için yapıldı. 06.00-22.00 saatleri arasında lodos, Marmara Bölgesi'nde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Şiddetli esecek lodos nedeniyle vatandaşların olası çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

BAKMADAN GEÇME
HABER

'Lodos mideyi vurabilir'

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.