Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Parkta kadın ve erkek cesedi bulundu

Parkta kadın ve erkek cesedi bulundu
Başlık ResmiParkta kadin ve erkek cesedi bulundu

Adana'nın Yumurtalık İlçesi'nde bıçakla öldürülen Gülten Gülpınar ile Hikmet Erzin'in cesetleri parkta bulundu. Gülpınar ve Erzin'in eşlerinden boşandığı belirtilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kaydet
a- | +A

Saat 08.00 sıralarında Atatürk Parkı'nda bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine giden ekipler, masanın yanında yatan kişinin öldüğünü belirledi. Polis, 5 metre ileride çiçeklerin arasında bir de kadın cesedi bulurken, her ikisinin bıçaklanarak öldürüldüğünü saptadı. Yapılan araştırmada kadının eşinden boşanmış 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Gülten Gülpınar, erkeğin de bir süre önce eşinden boşanan 2 çocuk babası 40 yaşındaki Hikmet Erzin olduğu belirlendi. Olayı duyan Gülpınar'ın oğlu, parka gelerek annesi için gözyaşı döktü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesetler Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayetle ilgisi olduğu değerlendirilen ve isimleri açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı.
Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi. Öte yandan Gülten Gülpınar'ın parktaki kafenin işletmecisi olduğu belirtilirken, her ikisinin de gece yarısı öldürüldüğü sanılıyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.