Sele kapılan adamı, gençler kurtardı

Düzenleyen:
Sele kapılan adamı, gençler kurtardı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da sağanak sebebiyle sel yaşandı. Bir kişi motorunu kurtarmak isterken sele kapıldı. Talihsiz adamın imdadına çevredekiler yetişti.

Samsun’da etkili olan sağanak beraberinde sel getirdi. Şiddetli yağış sonrası bazı caddeler ve sokaklar adeta göle döndü. İlkadım ilçesindeki Barış Bulvarı üzerinde ise panik dolu anlar yaşandı. Yol kenarındaki motosikletini yağmurdan korumak için dükkânının içine almak isteyen 58 yaşındaki Orhan Çiftçi, bir anda sele kapıldı. Metrelerce sürüklenen talihsiz adam, arabanın altında kaldı. Bu sırada yükselen suyun etkisiyle boğulma tehlikesi yaşayan şahsın yardımına gençler yetişti.  Mustafa Peker (24) ve Halil İbrahim Yıldız, Çiftçiyi suyun içinden çıkarıp kurtardı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Sele kapılan adamı, gençler kurtardı

"BEN DE BOĞULUYORDUM"

Yaşanılanları anlatan Peker "Arabamı oto yıkamaya getirmiştim. Bu esnada yağmur başladı. Bir anda sel bastı. Amcamız motorunu kurtarıyım derken sulara kapıldı. Onu kurtarmaya çalışırken ben de araca sıkıştım. Arkadaşımı çağırdım, Birlikte kurtardık. Yoksa ben de gidiyordum" dedi. Yıldız da "Yağmur çok şiddetliydi. Dizimizi geçiyordu. Boğulma derecesinde bir yağmur vardı. Olay anında telefonla konuşuyordum. Çok şükür amcayı sağ salim kurtardık" diye konuştu.

"100 METRE SÜRÜKLENDİM"

Ölümden dönen Çifçi ise şunları söyledi: Motorum devrilince ben de yere düştüm. 100-150 metre sürüklendim. Arabanın camına tutundum, az kalsın boğuluyordum. Sağ olsun arkadaşlar imdadıma yetişti. Çok şükür ucuz atlattık.

 


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...