Traktörle polisten kaçtı, ehliyetsiz çıktı! O anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa'da ehliyetsiz olduğu öğrenilen bir traktör sürücüsü ile polis ekiplerinin kovalamacası kameralara yansıdı. Yakalanan sürücüye 44 bin lira idari para cezası uygulandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde denetim yapan polis ekipleri, kendilerini ilginç bir kovalamacanın içerisinde bulundu. 'Dur' ihtarına uymayan traktör sürücüsü kaçmaya başladı, ekipler harekete geçti.

44 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Polis ekiplerinin yakaladığı sürücünün 18 yaşındaki E.Ç. olduğu tespit edildi. Polisten kaçan E.Ç.'ye ehliyetsiz araç kullanmak ve trafiği tehlikeye düşürmekten 44 bin lira idari para cezası uygulandı.

Polis ekipleri ile traktör sürücüsü arasında yaşanan kovalamaca ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki polis aracı tarafından kovalanan sürücünün, bir arsaya girip yaptığı menevralarla ekiplerden kaçmaya çalıştığı görüldü.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...