Yatağan alev alev! Yangına müdahale sürüyor

Düzenleyen:
Yatağan alev alev! Yangına müdahale sürüyor

YAŞAM Haberleri

Muğla’da yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi ile yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın sahasında uçaklar da aktif görev alıyor. Yatağan ilçesi kırsal Hacıveliler Mahallesi'nde başlayan orman yangını durdurulamıyor.

Muğla’da Orman Genel Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Havadan ve karadan yapılan müdahalelerle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 

UÇAKLAR AKTİF BİR ŞEKİLDE MESAİDE
Yangın söndürme uçakları sahada aktif bir şekilde söndürme çalışmalarında yer alırken ekipler için yoğun mesai devam ediyor.

Yatağan alev alev! Yangına müdahale sürüyor

MAHALLELER BOŞALTILDI

Yatağan ilçesinde sarp arazide başlayan orman yangını sonrası Hacıveliler ve Yava Mahallesi tedbir amacıyla geçici olarak boşaltıldı.

ALEVLER GÖKBEL DAĞLARINI ESİR ALDI

Bugün sabah saatlerinde helikopterler ve uçak havadan, arazöz ve çok sayıda iş makinesi ile diğer unsurlar karadan yangına karşı sürdürdükleri mücadeleye rağmen akşam saatlerinde şiddetini arttıran rüzgar sonrası alevler Gökbel Dağları'nı esir aldı. 

Yatağan alev alev! Yangına müdahale sürüyor

GÖKYÜZÜNÜ ALEVLER AYDINLATTI

Devam eden orman yangını drone ile havadan görüntülenirken, gökyüzünü alevler aydınlattı. Boşaltılan mahalle sakinleri yeşil çam ağaçlarının yanmasını endişe ile izlerken, güvenli bölgede bekliyorlar.

Yatağan alev alev! Yangına müdahale sürüyor

SEYDİKEMER'DE DEVAM EDİYOR

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde akşam saatlerinde orman yangını başladı. Yangın ihbarının ardından bölgeye ekipler sevk edildi. Seydikemer ilçesi Karaköy mevkiindeki orman yangının rüzgarın etkisi ile büyüdü. Yangın ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler havadan ve karadan söndürme çalışmalarına başladı.

Yatağan alev alev! Yangına müdahale sürüyor

Akşam saatlerine kadar devam eden havadan müdahale sona ererken, mücadelen karadan devam edeceği öğrenildi. Bölgede ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...