Kandil’in "badeledikleri"!..

A -
A +
Gizlice otel odalarında buluşup halvet oldular.
CHP’li Hurşit Güneş’in dediği gibi hepsi üçgen biçiminde birbirine taktı. 
Gerçi Güneş’in kastettiği rozetti ama bunlarınki başka.
Voltran oluşturdular. 
Plan tüm hızıyla devam ediyor. Seçilen zat belli. Danışmanı da keza öyle ve foyası yakında ortaya çıkacak. Gayeleri iyi bir belediye başkanı olmak ve kent halkının yerel sorunlarını çözmek değil.
Hedef büyük.
Bu yüzden yerinde duramıyor, bir orada bir burada. Dört yıl onlar için kısa bir süre ve şimdiden hazırlıklarını sürdürüp alıştırıyorlar tabanlarını. HDP nezdinde PKK’yı meşrulaştıracaklar. Kendilerine oy veren seçmenlerin aptal olduğuna kesin olarak kanaat getirmiş durumdalar ve yaptıklarına bakınca, insan ister istemez haksız olmadıklarını düşünüyor bazen. Kandil’e yüz sürüp badelenmelerinin sebebi bu. Yakında PKK mezarlarına gidip çiçek bırakacaklar, o günleri de göreceğiz.
Hacire Anayı ve ondan sonra HDP Diyarbakır il merkezi önünde toplanan bağrı yanık anaları görmezden geliyorlar. Hepsinin çocuklarını PKK dağa kaçırmış ve bazıları 16 yaşından bile küçük.
En ufak bir olayda yeri göğü inleten CHP’li vekilleri görüyor musunuz ortada?
Cibilliyetlerini unutmayalım diye yazıyorum bunları. Hiçbirini insafa ve vicdanlı olmaya çağırmak değil niyetim. O eşiği çoktan geçtik.
Onlar artık bu ülkeye ait değiller.
Satıldılar. Sadece ruhen değil, fiziki olarak da…
Halka verdikleri sözlerden teker teker vazgeçecekler. Zamları en kallavisinden dayadılar ve şimdi hizmet araçlarını “ihtiyaç fazlası makam aracı” diye Yenikapı’da sergileyip bunu unutturmaya çalışıyorlar. Hizmet araçlarını oraya çekince İstanbul’da İBB’nin hizmeti durmuş kimin umurunda.
Ama teröristlere verdikleri sözleri tutacaklar. Bu gezilerin, mezar ziyaretlerinin başka bir anlamı yok. İşten çıkarttıkları ve belki de çıkaracakları binlerce işçiden boşalan kadrolara ilave kadrolar açarak tek tek dolduracaklar.
Dedik ya Kandil onları "badeledi". Kandil’i badeleyen de CIA ve FETÖ. Yani Voltran. İt ite, it kuyruğuna deyiminde olduğu gibi zincirleme halka.
Bu yüzden kavgamız var onlarla.
Millî bir kavga bu.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
MERAL AKŞENER'E YARDIMCISI HASAN SEYMEN ÜZERİNDEN YENİÇAĞ OPERASYONU
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.