Bayraksızlar…

A -
A +
Bin kere söyledik, varsın bu da bin bir olsun. Hatta bu kez aptala anlatır gibi anlatalım. 
Türkiye; Suriye'deki olayların başlamasından itibaren, sınırında bir terör devleti kurulması çabalarına asla razı gelmeyeceğini söyledi mi kardeşim?
Söyledi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan YPG'nin ortaya çıktığı tarihten bu yana bir terör devleti oluşumuna karşı olduklarını ve böyle bir girişimde bulunulması durumunda müdahale edileceğini söyledi mi?
Söyledi...
Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınırdı 30 ila 40 kilometre arasında bir güvenli bölge oluşturulmasını ilk günden bugüne varıncaya dek tekrarladı mı?
Tekrarladı...
Bu güvenli bölgenin oluşturulmaması durumunda Türkiye'nin kendi göbeğini keseceğini ve Suriye'ye girip terör örgütü YPG ile mücadele edeceğini dünyaya ilan etti mi
Etti...
Peki, müdahale etti mi? Cerablus, El-Bab, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Operasyonlarını gerçekleştirdi mi?
Gerçekleştirdi...
Son olarak, Amerika'ya, "Fırat'ın doğusunda konuşlandırmaya çalıştığın teröristleri benim sınırımdan çektin, çektin. Çekmedin müdahale ederim" dedi mi?
Dedi...
Amerika çekmeyince dünyanın itirazına, bütün ülkelerin yaptırım tehdidine rağmen oraya girip ortalığı tarumar etti mi?
Etti...
Amerika'dan gelen, "Operasyonları durdurun" çağrılarına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Operasyonları durdurmak için tek şartımız var. İlk günden bu yana dile getirdiğimiz gibi; terör örgütü silahlarını bırakıp 30-40 kilometre öteye giderse, operasyonları durdururuz" dedi mi?
Dedi...
Amerika'dan iki kallavi isim Türkiye'ye gelerek masaya oturup Erdoğan'ın silah bırakma, bölgeden çekilme teklifini kabul etti mi?
Etti...
Hatta Erdoğan, "Bu terör oluşumuna askerî yardımları keseceksiniz" dedi ve bunu da kabul ettirdi mi?
Ettirdi...
Şu an itibarıyla Türkiye'nin istediği bütün şartlar yerine tek tek getiriliyor mu? 
Getiriliyor...
Siyasetçisiyle, bürokratıyla, gazetecisiyle herkes ama herkes, "Bu durum Türkiye'nin mutlak zaferidir" diye yorumlar yapıyor mu?
Yapıyor.
E, o zaman sizin başınız gözünüz niye ayrı oynuyor birader?
Daha düne kadar, PKK ve YPG'ye her operasyon yapılışında, "Savaş istemiyoruz" diyen siz değil miydiniz? Türkiye savaşmadan, masabaşı diplomasisiyle olayı çözdü işte.
Niye rahatsız oluyorsunuz onu deyin hele!
Elin gâvuru, "Türkiye'nin kusursuz zaferi" manşetleri atarken; bu toprakların ekmeğini yiyen, suyunu içen sizler neden "Masada kaybettik" diye ağlaşıyorsunuz? 
Söyleyin; biz kaybettiysek, Amerika’dan neden “Kaybettik” feryatları yükseliyor? Biz kaybettiysek; Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere, Hollanda, İsveç, İsviçre, Belçika neden ağlıyor. Biz kaybettiysek; Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İran neden yas tutuyor?
Biz kaybettiysek neden İsrail medyası, “Türkler 6 yıldır kurmak için çalıştığımız yapıyı 6 günde yerle bir etti” manşetleri atıyor.
Daha da önemlisi…
Biz kaybettiysek PKK neden bizim belirlediğimiz sınırların dışına çıkıyor, neden “Amerika bizi sattı” diye ağlıyor?
Ha anladım!
Amerikan Başkanı Trump'ın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na hakaret içerikli mektup göndermesi sizin çok gücünüze gitti. 
Öyle mi?
Be adi adamlar; düne kadar Erdoğan'ın vefat etmiş annesine, eşine, çocuklarına, kişiliğine, haysiyetine, arına, namusuna her türlü küfrü ve hakareti eden siz değil miydiniz?
"Türkiye Kürtleri katlediyor" diyen, PKK'ya müdahale yapılınca, "Kürt soykırımı yapılıyor" diyen siz değil miydiniz? "Diktatör" diyen siz değil miydiniz? 
Ne o?
Yıllardır her türlü küfre ve hakarete maruz bıraktığınız Cumhurbaşkanını şimdi savunasınız mı tuttu? Trump, sizin yaptığınızın milyonda birini yazdı mı acaba?
Bakın size bir şey söyleyeyim mi? 
Trump, başta olmak üzere bütün devletlerin liderleri kendi ülkelerinin menfaatleri için Erdoğan'la çatışıyor. Hepsi, dünyanın her yerinde kendi bayrakları dalgalansın diye mücadele ediyor. Adamların en azından bir bayrak, bir toprak sevdası var. 
Sizde o da yok! 
Siz bayraksızsınız!
Siz vatansızsınız!
Siz, ekmeğini yediğiniz, suyunu içtiğiniz ülkeye ihanet edecek kadar aşağılıksınız!
Bak çok net söylüyorum.
Siz, PKK'lı veya YPG'lilerden daha aşağılıksınız. Onlar en azından öyle ya da böyle arada bir Mehmetçik'in karşısına çıkıp ateş edebiliyor.
Sizde o da yok!
Siz, dağa çıkan Mehmetçik'in arkasından kurşun sıkar gibi yazılar yazıyorsunuz. Siz, vatan için ölmeye gidenleri kahrından öldürüyorsunuz!
Bu kadar namert, bu kadar alçaksınız!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.