Recep Sertçelik kimdir? CHP Karaman Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Recep Sertçelik kimdir? CHP Karaman Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP'de adaylar açıklanmaya devam ederken gündemde Karaman Belediye Başkan adayı yer aldı. Peki, Recep Sertçelik kimdir? CHP Karaman Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Vatandaşların gündeminde CHP Karaman Belediye Başkan adayı yer alıyor. Yerel seçime kısa süre kala ise gündemde Recep Sertçelik kimdir? CHP Karaman Belediye Başkan adayı kaç yaşında, aslen nereli? soruları yer aldı.

RECEP SERTÇELİK KİMDİR?

Recep Sertçelik, emekli öğretmendir. Sertçelik, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Karaman'da CHP camiasında tanınan ve sevilen bir isim olarak öne çıkmaktadır. Daha önce Karaman Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü yapmış olan ve şu anda inşaat sektöründe çalışan Recep Sertçelik, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaman Belediye Başkan adayıdır. 

RECEP SERTÇELİK VAATLERİ NEDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili İsmail Atakan ÜNVER’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında İl Başkanı Ahmet Recai EVCEN, Merkez İlçe Başkanı Mustafa MUT ile birlikte ziyaret ederek, Mesudiye, Kisecik, Ortaoba ve Süleymanhacı Köylerini de ziyaret ederek vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını dinleyen Recep Sertçelik sorunlara çözüm bulacağına söz verdi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...