İYİ Parti Samsun Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci kimdir? Tüfekci Samsunlu mu? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti Samsun Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci kimdir? Tüfekci Samsunlu mu? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Samsun Belediye Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci kimdir? Tüfekci kaç yaşında? Nereli? Tüfekci'nin mesleği nedir? Evli mi? Vaatleri nedir? İYİ Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Tüfekci'nin hayatı ve biyografisi

İYİ Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Tüfekci'nin hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Tüfekci kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İMREN NİLAY TÜFEKCİ KİMDİR?

1986 doğumlu olan İmren Nilay Tüfekci, Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini, İngilizce İşletme bölümünde tam burslu ve derece ile tamamlamıştır. 2011’de Yönetici Yardımcısı olarak başladığı bankacılığı, 5 yıl aradan sonra Kurumsal Pazarlama departmanında yönetici olarak noktalamıştır. 2015’den beri kurucusu olduğu İmadal şirketler topluluğunda yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Türkiye’de büyük konut ve ticari inşaat projelerini yürüttüğü iş hayatında ayrıca yazılım geliştirme ve yatırım danışmanlığı sektörlerinde de varlık göstermektedir. 2020 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2019 yılından beri yönetim kurulu üyesi olduğu Türk Amerikan İş Adamları Derneği-Amerikan Ticaret Odası Derneği’nde üye ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca bunun yanında Kagider, Dış Yönder ve UÇİD gibi STK’larda da rol almaktadır. İmren Nilay Tüfekci evli ve 3 kız çocuk annesidir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...