İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Sizinle görüşmeye hazırım

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de mazbata töreninde konuştu. İmamoğlu "Sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum; ne zaman isterseniz İstanbul'un sorunlarını, geleceğini size anlatmaya hazırım." dedi.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Saraçhane'de düzenlenen mazbata töreninde açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"Bu seçim Türkiye siyasi tarihinin en önemli kırılmalarından birisidir. Ve artık geriye dönüş olmaz. Demokrasi bir kere uyandı mı, özgürlük bir kere hayat buldu mu ondan kimse kaçamaz.

"BETON PROJESİ YAPILMAYACAK"

İstanbul'u dünya şehri yapma hedefine çok yakınız. Seçmenin mesajını iktidar okumalı. 2019'dan yeterli dersi almadılar. Beton kanal projesi hayata geçmeyecek.

Pazar günü yapılan seçimde yalnızca bizim 5 yıllık performansımız oylanmadı. Aynı zamanda hukuk ve demokrasi dışı yöntemlerle siyaseti dizayn etmeye çalışan, kendini milletin üzerinde gören anlayışın meşruiyeti de oylandı. Oylamanın sonucu ortadadır. 

TUZLA TEPKİSİ

Derdiniz ne? Tuzla'da Eren Ali Bingöl'e neden mazbata verilmiyor? Yüzde 11 farkla kazandı. Zamana mı ihtiyacınız var? %11 farkla kazanmış adayımızın mazbatayı ne zaman alacağı belli değil. Birebir ucu ucuna takip edeceğimi buradan söyleyeyim.

"KENTSEL DEVRİM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

İstanbul adaletin şehri olacak. Adil bir kent halinde getirmeyi başaracağız. Tüm kesimlerin kendilerini ifade edebildiği bir kent olacak. Tam yol ileri şiarıyla çalışacağız. Kentsel devrim gerçekleştireceğiz.

ERDOĞAN'A ÇAĞRI YAPTI

"Bugün dünden daha güçlüyüz." diyen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da çağrıda bulundu. İmamoğlu, "Önünde bekleyen dosyaları imzalamalı dedi.

İmamoğlu ayrıca "Sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum; ne zaman isterseniz İstanbul'un sorunlarını, geleceğini size anlatmaya hazırım. İstanbul'un geleceğini sizinle konuşmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Çok 4 Nisan 2024 12:29

Imamoğlu haketti. Rabbim muvaffak etsin .

Sonraki Haber Yükleniyor...