Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı 4-2'lik Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı 4-2'lik Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol Süper Lig’de milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe kendi evinde Adana Demirspor’u konuk ediyor. Maçta ilk yarı iki takımın karşılıklı golleri ile 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Taraftarlar Fenerbahçe Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi merak ediyor. İşte Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında golleri atan futbolcular ve maça ilişkin detaylar…

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı kaç kaç, golleri kimler attı? Sarı-lacivertli ekip Süper Lig’de bu hafta Adana Demirspor’u konuk ediyor.

FENERBAHÇE – ADANA DEMİRSPOR MAÇI KAÇ KAÇ, BİTTİ Mİ?

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı 4-2’lik Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe’nin gollerini 17. dakikada Alexander Djiku, 51. dakikada Dzeko, 70. dakikada Tadic ve 85. dakikada Serdar Dursun kaydederken, Adana Demirspor’un gollerini ise 25. dakikada Mario Balotelli, 80. dakikada Yusuf Barası kaydetti.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı 4-2'lik Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. - 1. Resim

FENERBAHÇE – ADANA DEMİRSPOR MAÇI SONA ERDİ

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı bu akşam saat 20.30’da başladı. Maç Fenerbahçe’nin sahası Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynandı.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı 1-1'lik eşitlikle devam ediyor - 2. Resim

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında Arda Kardeşler düdük çaldı. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yaptı. Maçta VAR hakemi olarak ise Emre Malok görev yaptı.

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı 1-1'lik eşitlikle devam ediyor - 3. Resim

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçının 11’leri şu şekildedir:

Fenerbahçe’nin 11’i: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Zajc, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Adana Demirspor’un 11’i: Shahrudin, Milad, Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı, Michut, Maestro, Mendoza, Emre Akbaba, Balotelli.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...