Afra Saraçoğlu’na büyük şok! Evine hırsız girdi, öğrenince sinir krizi geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Afra Saraçoğlu’na büyük şok! Evine hırsız girdi, öğrenince sinir krizi geçirdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini üstlenen Afra Saraçoğlu’nun yeni taşındığı evine hırsız girdi. Çok sayıda ziynet eşyasının çalındığını öğrenen oyuncunun sinir krizi geçirdiği iddia edildi.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi oyuncuların paylaştığı Yalı Çapkını adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Afra Saraçoğlu, yaşadığı hırsızlık olayıyla gündeme geldi. 

Dizideki başarılı performansıyla adından söz ettiren Afra Saraçoğlu konuşulmaya devam ediyor. Diziden bölüm başı 500 bin TL aldığı iddia edilen oyuncunun ek gelir için başka işler yaptığı belirtilmişti. Instagram’da 8 milyonu aşkın takipçisi bulunan Saraçoğlu’nun bu mecrayı reklam için kullandığı ve firmalardan her bir paylaşım için 250 bin TL istediği öne sürülmüştü.

EVİNE HIRSIZ GİRDİ

Set ve evi arasındaki mesafeyi gidip gelmekte zorlanan Afra Saraçoğlu, kazandığı paralarla yeni ve lüks bir eve taşındı. Bağdat Caddesi’nde oturan oyuncu rotasını Arnavutköy’e çevirdi. Birkaç ay önce taşınan Saraçoğlu, kötü bir haberle gündeme geldi. 

TV100'ün haberine göre, ‘Yalı Çapkını’ dizisinin yıldızı Afra Saraçoğlu’nun geçtiğimiz aylarda yeni taşındığı Arnavutköy’deki evine hırsız girdi. 

‘SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ’ İDDİASI

Saraçoğlu‘nun sette olduğu sırada gerçekleşen olayda birçok ziynet eşyasının çalındığı ortaya çıktı. Saraçoğlu'nun evine hırsız girdiğini görünce sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...