Son Dakika Galatasaray haberi: Cim Bom Tete transferini KAP'a bildirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Galatasaray haberi: Cim Bom Tete transferini KAP'a bildirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray 23 yaşındaki Brezilyalı yıldız Mateus Cardoso Lemos Martins (Tete) ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandı. Rams Park'a gelen Tete'nin tanıtım videoları gündüz saatlerinde basına sızmıştı. Geçen sezonu kiralık olarak Leicester City'de geçiren genç yıldız, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Galatasaray, Tete ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

GS TV'ye konuşan Tete, "Şampiyon takıma gelmiş olmak harika bir duygu. Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele veriyoruz. En iyi performansımı burada da göstermeyi amaçlıyorum" dedi.

Sambacı şunları söyledi:

“Burada olduğum için çok mutluyum. Muhteşem taraftarı olan büyük bir kulüp. Umarım her şey yolunda gider. Teklif aldığımda çok mutlu oldum. Menajerimle konuştum. Türkiye’de oynamak isteyeceğim bir kulüp olduğunu söyledim. Galatasaray’ın tarihi hakkında bilgilere sahibim. Şampiyon takıma gelmiş olmak harika bir duygu. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Gollerimle ve asistlerimle katkı sunmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele veriyoruz. En iyi performansımı burada da göstermeyi amaçlıyorum.”

TETE'NİN YILLIK ÜCRETİ BELLİ OLDU

Galatasaray Brezilyalı yıldızın maliyetini açıkladı:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup her bir sezon için net 2.800.000 euro garanti ücret ile toplam 3.100.000 euro net imza ücreti ödenecektir."

Son Dakika Galatasaray haberi: Cim Bom Tete transferini KAP'a bildirdi

Son Dakika Galatasaray haberi: Cim Bom Tete transferini KAP'a bildirdi

Son Dakika Galatasaray haberi: Cim Bom Tete transferini KAP'a bildirdi

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1689699442931245057

İSMAİL KARTAL'DAN TETE AÇIKLAMASI

Tete'den vazgeçen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız için resmi siteden açıklama yaparak şu ifadelere yer vermişti:

"Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır."

Teknik direktör İsmail Kartal ise dün basın toplantısında Tete'nin hiçbir zaman transfer listelerinde olmadığını söylemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...