Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir "transfer çalımı" daha! Tete, Aslan oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir "transfer çalımı" daha! Tete, Aslan oluyor

SPOR Haberleri

Son Dakika Galatasaray Haberleri... Wilfried Zaha transferinde ezeli rakip Fenerbahçe'ye "transfer çalımı" attığı söylentileri daha bitmemişken Tete transferinde de Sarı-Kırmızılılar öne geçti. Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe'nin "hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda" vazgeçtiği Brezilyalı yıldızın transferini bitirmek üzere.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin bir süre ilgilendiği ancak transfer görüşmelerinden ayrıldığı Brezilyalı yıldız Tete'yi kadrosuna katmaya çok yakın. 

Ferhat Kızıltaş'ın haberine göre; Galatasaray’a yakın olan Tete için konuşulan imza parası 4.5 milyon Euro. Sambacının Avukatı cuma günü İstanbul’a geldi. Görüşmeler çok olumlu gidiyor ve fazla bir problem kalmadı.

FENERBAHÇE TRANSFERDEN ÇEKİLDİ

Fenerbahçe, son günlerde sarı-lacivertli kulüple adı anılan Tete ile ilgili açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullandıldı.

"Bilgilendirme Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır.

Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro civarındaki 23 yaşındaki futbolcu imzaya çok yakın.

BONSERVİSİ ELİNDE

Geçen sezon kiralık olarak Lyon ve Leicester Ciy formalarını kiralık olarak terleten Brezilyalı yıldız, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile görüşerek bonservisini eline almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...