Galatasaray Tete'yi açıkladı! Brezilyalı yıldızın tanıtımı yapıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Tete'yi açıkladı! Brezilyalı yıldızın tanıtımı yapıldı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Tete transferini gerçekleştirdi. Brezilyalı oyuncunun tanıtım görüntüleri sosyal medyada görüntülendi.

Galatasaray, Brezilyalı kanat oyuncusu Tete'yi renklerine bağladı.

Fenerbahçe'nin de listesinde olan 23 yaşındaki oyuncuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Rams Park'a gelen Tete'nin tanıtım videoları basına sızdı.

Geçen sezonu kiralık olarak Leicester City'de geçiren genç yıldız, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Galatasaray Tete'yi açıkladı! Brezilyalı yıldızın tanıtımı yapıldı

FENERBAHÇE'DEN TETE AÇIKLAMASI

Tete'den vazgeçen Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız için resmi siteden açıklama yaparak şu ifadelere yer vermişti:

"Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...