Son Dakika Fenerbahçe haberi: Fred transferi bitti, Brezilyalı yıldız imza için İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberi: Fred transferi bitti, Brezilyalı yıldız imza için İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den ezeli rakip Galatasaray'a transfer çalımı! Manchester United'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred resmen Fenerbahçe'de! 30 yaşındaki yıldız yarın imza için İstanbul'a gelecek.

Galatasaray, Manchester United'dan Fred ile anlaşma sağladı, İngiliz deviyle bonservis pazarlıkları sürüyordu. Bu süreçte araya giren Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızın transferini bitirdi, ezeli rakibine transfer çalımı attı.

Fabrizio Romano, transferi İngiliz kulübüne dayandırdığı kaynaklara göre bitmiş ilan etti. Fred'in Fenerbahçe'ye transferi sosyal medyada geniş yankı bulurken Wilfried Zaha'nın Galatasaray'a transferinin rövanşı olarak görüldü.

https://twitter.com/FabrizioRomano

GEÇEN SEZON 56 MAÇA ÇIKTI

2022-23 sezonunda toplam 56 maça çıkan Fred, Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın gözdelerinde biri olmuştu. Yıldız futbolcu geçen seozn 6 gol 6 asistlik skor katkısı verdi. Fred, Manchester United ile sözleşmesinin son yılında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...