Son dakika transfer haberi: Galatasaray Manchester Unitedlı Fred'i bitiriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika transfer haberi: Galatasaray Manchester Unitedlı Fred'i bitiriyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Manchester United'dan Fred ile anlaşma sağladı, İngiliz deviyle bonservis pazarlıkları sürüyor. Aynı mevkide oynayan Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Kerem Demirbay'la da anlaşma tamam. Sarı-Kırmızılılar iki futbolcuyu birden kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Türk asıllı Alman milli futbolcu Kerem Demirbay ile anlaştı. Bayern Leverkusen ile yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaşan Sarı-kırmızılılar, resmi açıklamayı kısa sürede yapacak.

Mauro Icardi ise akşam saatlerinde resmiyet kazandı. Cim Bom'a bir transfer müjdesi de İngiltere'den geldi. İngiliz basını, Manchester United'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in Galatasaray'la her konuda anlaştığını son dakika olarak geçti.

ERDEN TİMUR'UN İNGİLTERE SEFERİ

Önceki akşam sürpriz bir şekilde İngiltere'ye giden Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Brezilyalı yılşdızın transferini bitirmeyi hedefliyordu. Süper Lig'de oynamaya sıcak bakan 30 yaşındaki oyuncuyu ikna eden Sarı-kırmızılılar, İngiliz deviyle son kez masaya oturdu ve teklifini iletti.

Teknik direktör Okan Buruk'un da onay verdiği Fred'i kadrosuna katmak isteyen Sarı-kırmızılılar, imza aşamasında. "Kırmızı Şeytanlar", 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu 5 yıl önce Shakhtar'dan 59 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Son dakika transfer haberi: Galatasaray Manchester Unitedlı Fred'i bitiriyor

Fred 2020 ocak ayında Premier League'de ayın futbolcusu seçilmişti.

GEÇEN SEZON 56 MAÇA ÇIKTI

2022-23 sezonunda toplam 56 maça çıkan Fred, Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın gözdelerinde biri olmuştu. Yıldız futbolcu geçen seozn 6 gol 6 asistlik skor katkısı verdi. Fred, Manchester United ile sözleşmesinin son yılında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...