Galatasaray Mauro Icardi transferini resmen açıkladı! Arjantinli yıldız için pazar günü imza töreni düzenlenecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Mauro Icardi transferini resmen açıkladı! Arjantinli yıldız için pazar günü imza töreni düzenlenecek

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Mauro Icardi transferi resmiyet kazandı. Sarı-Kırmızılılar Icardi'yi sosyal medyanın ünlü transfer gurusu Fabrizio Romano'yla açıkladı. Ardından KAP açıklaması geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Galatasaray Kulübü, geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Arjantinli santrfor Mauro Icardi'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "​​​​​​​Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

HAVAALANINDA BÜYÜK KARŞILAMA

Galatasaray yaptığı açıklamayla taraftarlarını havaalanına çağırdı. "Transfer görüşmelerine başladığımız Mauro Icardi'yi hep birlikte karşılıyoruz! Saat 23.59'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde buluşalım!" ifadeleri kullanıldı.

Geçen sezonki şampiyonluğun en büyük mimarı Mauro Icardi için binlerce Galatasaray taraftarı karşılama düzenleyecek.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1684979068310061056

PAZAR GÜNÜ İMZA TÖRENİ VAR

Icardi, sarı-kırmızılı formayla geçen sezon Süper Lig'de 24 müsabakada 22 gol atarken, 2 maçta görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında ise 1 kez fileleri havalandırdı.

Arjantinli yıldız, Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonlukta önemli rol alan futbolculardan oldu. Sarı-Kırmızılılar pazar günü RAMS stadyumunda Icardi için imza töreni düzenleyecek.

10 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray bu kez bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlandığı Mauro Icardi için PSG'ye 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Başarılı golcü bu gece İstanbul'da olacak.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1685016400144838656

Galatasaray Mauro Icardi transferini resmen açıkladı! Arjantinli yıldız için pazar günü imza töreni düzenlenecek

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1684946641449545729

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...