Dükkanda yangın çıktı, kepenkler açılmayınca mahsur kaldılar: 1 ölü, 3 yaralı
İstanbul'da oto yıkama dükkanında yangın çıktı. Elektrik olmadığı için kepenkler açılmazken içerideki 4 işçi mahsur kaldı. Şahıslardan 1'i hayatını kaybederken 3 işçi de ağır yaralandı.
Dün saat 05.00 sıralarında Başakşehir Başak Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi'nde Super Wash isimli oto yıkama işletmesinde yangın çıktı.
KEPENKLER AÇILMAYINCA 4 KİŞİ MAHSUR KALDI
Elektrik aksamından çıktığı değerlendirilen yangın kısa sürede büyüdü. İş yerinde yatılı kaldığı öğrenilen 4 yabancı uyruklu şahıs elektrik gidince kepenklerin açılmamasının ardından mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kepenkleri keserek içeri giren itfaiye ekipleri, Suriye uyruklu Abo Abdullah, Mısır uyruklu Abo Mervan ve Suriye uyruklu Muhammed bilinci kapalı şekilde ağır yaralı olarak çıkardı.
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yaralılar, ambulanslarla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Mısır uyruklu Hany Ahmed Mohammed Hathout'un ise hayatını kaybettiği belirlendi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.
İş yeri sahibi Musa Saadeddin'in ifadesine başvurulduğu öğrenildi.