Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ücretsiz tuvalette çirkin olay! Belediyeden açıklama var

Ücretsiz tuvalette çirkin olay! Belediyeden açıklama var

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ücretsiz olarak sunduğu halk tuvaletlerinde yaşanan tahribatlara tepki gösterdi. "Kamu malına sahip" çıkın uyarısı yapıldı.

Kaydet
a- | +A

Belediyeden yapılan açıklamada, ücretsiz hizmet veren umumi tuvaletlerdeki temizlik ve hijyenin sağlanması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiğine dikkat çekildi. Ancak, her gün musluk, aydınlatma grubu, sabunluk, kapı kolu ve fayans gibi birçok parçanın kasıtlı olarak kırıldığı veya çalındığı belirtildi.

BAKMADAN GEÇME
Yemek yediği restoranda tuvalete gitti! Hayatının şokunu yaşadı
HABER

Yemek yediği restoranda tuvalete gitti! Hayatının şokunu yaşadı

"MANZARA HER GÜN AYNI"

Belediyenin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bu şehir hepimizin. Taşından toprağına, binasından parkına her bir unsurunda onlarca emek saklı. Ancak ne yazık ki görevli arkadaşlarımızın karşılaştığı manzara her gün aynı. Bu görüntüler hepimizi üzüyor" ifadelerine yer verildi.

"KAMU MALINA SAHİP" ÇIKIN UYARISI

Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu tür olumsuz durumların önüne geçmek adına vatandaşları kamu malına karşı daha duyarlı olmaya ve ortak kullanım alanlarını korumaya davet etti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.