Baharda şölen var

Düzenleyen:
Baharda şölen var

SPOR Haberleri

Hem kadınlarda hem de erkeklerde dünyaca ünlü yıldızlar nisan ve mayıs aylarında sahne alacak

Murad TAMER

İstanbul’da nisan ve mayıs aylarında tenis şöleni yaşanacak. TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası 24-30 Nisan; TEB PNB Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası ise 1-7 Mayıs tarihlerinde Garanti Koza Arena’da düzenlenecek.  Turnuvaların basın toplantısına Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Ümit Leblebici, turnuva direktörü Paul McNamee ile Koza Wos Genel Müdürü Yavuz Selek katıldı. 

Son şampiyon Çağla Büyükakçay’ın da yer alacağı turnuvada, bir başka Türk tenisçi İpek Soylu da bulunacak. Eugenie Bouchard, Elina Svitolina ve Timea Babos da İstanbul’da korta çıkacak. Erkeklerde Milos Raonic, Bernard Tomic, Diego Schwartzman,  Marcos Baghdatis ve Barno Coric dikkat çekiyor. 10 Türk sporcunun katılacağı turnuvada Marsel İlhan ile Cem İlkel de ülkemizi temsil edecek. Öte yandan Koza WOS Genel Müdürü Yavuz Selek, Garanti Koza’nın Türk tenisine yatırımının artarak devam edeceğini söyledi.           

İstanbul’a büyük övgü

Turnuva Direktkörü Paul Mcnamee Garanti Koza Arena’yı överek, Fransa Açık Tenis Turnuvası’ndan  sonra İstanbul’da en iyi tesislerde sporcuların mücadele ettiğini vurguladı. McNamee, erkeklerde ödülün 500 bin avro, kadınlarda ise 242 bin avro olduğunu sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...