AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Niğdeli mi? Nereli? Emrah Özdemir'in Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Niğdeli mi? Nereli? Emrah Özdemir'in Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ak Parti Niğde Belediye Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Özdemir'in mesleği nedir? Evli mi? Özdemir'in vaatleri nedir? AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Özdemir'in hayatı ve biyografisi

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Özdemir, Niğdeli mi? Kimdir? Özdemir nereli? Kaç yaşında?

EMRAH ÖZDEMİR KİMDİR ?

1980 yılında Niğde'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Niğde'de bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2006 - 2011 yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcılığı görevine geçmiştir. 2011 yılında AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasete atıldı. Seçim İşleri Başkanlığı yaptı ve 2013'te Niğde İl Başkanlığı görevine atandı. Bu görevi 2017 yılına kadar devam ettirdi. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilen Özdemir, halkına refah, mutlu, eğitimde ilerlemiş bir şehir bırakmayı hedefliyor. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...