İsmail Öntaş Kimdir? AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş Nallıhanlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Öntaş Kimdir? AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş Nallıhanlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş kimdir? İsmail Öntaş kaç yaşında, nereli? İsmail Öntaş’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? İsmail Öntaş’ın vaatleri nedir? AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan İsmail Öntaş Nallıhanlı mı, kimdir? İsmail Öntaş nereli, kaç yaşında?

İSMAİL ÖNTAŞ KİMDİR?

1963 yılında Nallıhan’da doğdu. İlköğretimi Nallıhan’da, Ortaöğrenimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı. Lisansını Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptı. 2004 - 2013 yıllarında İl Genel Meclisinde Meclis Üyesi Olarak görev üstlendi. Bu görev boyunca Daimi Encümenlik, Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevlerini yaptı. 30 Mart 2014 seçimleri ile Nallıhan Belediye Başkanı olarak seçildi. 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar Nallıhan Belediye Başkanı seçildi. İsmail Öntaş evli ve 2 çocuk babasıdır.

İSMAİL ÖNTAŞ'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler yapan ve gençlere de oldukça önem veren Öntaş “Nallıhan'ımızı gençlerimizle birlikte icraatle, gönül belediyeciliğiyle ve hizmetle çok daha ilerilere taşıyacağız. Kararlıyız, inançlıyız, sevdalıyız…” dedi. Ziyaretlerine; Yüz yüze, gönül gönüle yürümek için ilçe başkanlığımızda çok değerli ilçe teşkilatını ziyaret ettiğini dile getiren ve ardından okulları ziyaret eden Öntaş, gençleri ve öğrencileri dinledi. Daha sonra farklı mahalleleri de ziyaret ederek yaşlılarla sohbet edip onların da istek ve talepleri doğrultusunda Nallıhan’ı daha iyi yerlere getireceğine söz verdi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...