Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin kimdir? Necati Şahin'in amacı nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin kimdir? Necati Şahin'in amacı nedir?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yayınlandığı gündem beridir gündem olan Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin araştırıldı. Necati Şahin hakkındaki iddialar ise sosyal medyayı karıştırdı. Peki Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin kimdir? Necati Şahin'in amacı nedir?

Senarist Necati Şahin, Kızıl Goncalar dizisiyle ne yapıyor? Sosyal medyada en çok sorulan ve konuşulan konulardan biri olan Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin, merak konusu oldu. Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı dizinin konusu gündme oldu. Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği İslam karşıtı diziler serisine Kızılcık Şerbeti'nden sonra eklenen Kızıl Goncalar tepkilere neden oldu. İslami anlayışı hedef olarak gösterildiği iddia edilen senarist Necati Şahin kimdir?

NECATİ ŞAHİN KİMDİR?

1955 yılında Çorum'da dünyaya gelen Necati Şahin; Gazi, Gönül İşleri, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı ve Selam gibi dizi ve filmlerin senaristliği yaptı. Projeleri çok izlense bile herhangi bir röportaj vermeyen Şahin, kendi hakkındaki çoğu bilgiyi de gizledi. Ünlü bir senarist olarak geçse de özel hayatına dair net bilgilerden kaçındı. Aslen Sivas'a bağlı İmranlı'lıdır. 

Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin kimdir? Necati Şahin'in amacı nedir? 

NECATİ ŞAHİN'İN AMACI NEDİR?

Necati Şahin ilk kez ekranlara 2013 yılında sinevizyona giren, Fetullahçı Terör Örgütü’nün propagandası yapıldığı iddia edilen Selam projesiyle geldi. Ardından Şahin, Kızılcık Şerbeti ile muhafazakar kesmi hedef alan dizi yazdı. Bu dizinin yapımcılığını ise Gold Yapım şirketi Faruk Turgut üstlendi. Necati Şahin daha sonra ise Kızıl Goncalar dizisinde yeniden değerleri hedef alan bir projeyi ekranlara Gold Film tarafından getirdi. Dizi her yayınlandığı bölümle aşırı tepkilere neden olan sahnelere imza atıyor. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...