Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, mesleği nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, mesleği nedir?

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Ümran Seyhan son günlerden sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Seranay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan hakkında arama motorlarında “Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, mesleği nedir?” sorularının cevapları araştırılıyor.

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan son günlerde en çok merak edilen isimlerden birisi oldu. Özellikle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olan Ümran Seyhan hakkında arama motorlarında “Ümran Seyhan kimdir? Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kaç yaşında, mesleği nedir?” sorularının cevapları araştırılıyor. Ümran Seyhan’ın kızı Serenay Sarıkaya pek çok dizi ve filmde rol aldı. İşte Ümran Seyhan hakkında merak edilenler…

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, mesleği nedir?

ÜMRAN SEYHAN KİMDİR?

Ümran Seyhan Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. Ümran Seyhan değişim dönüşüm uzmanlığı ve iletişim koçluğu yapıyor. Ümran Seyhan sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Ümran Seyhan’ı Instagram üzerinden 33 binden fazla kişi takip ediyor. Ümran Seyhan sosyal medya hesabında kendisini “motivasyon konuşmacısı” olarak tanıtıyor.

Ümran Seyhan’ın kızı Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Serenay Sarıkaya Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya'nın çocuğu olarak dünyaya geldi. Bir süre ailesiyle Antalya'da yaşayan Sarıkaya, 7 yaşındayken anne ve babasının ayrılmasından sonra babasının başka bir evlilik yapması üzerine annesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

Ümran Seyhan, kızı Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk yapmak istemesi üzerine İstanbul’a taşındılar.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...