Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun kimdir? Kenan Tosun kaç yaşında, mesleği nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun kimdir? Kenan Tosun kaç yaşında, mesleği nedir?

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Oyuncu Cansu Tosun sosyal medyada ve arama motorlarında en çok merak edilen isimlerden birisi oldu. Peki, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun kimdir? Kenan Tosun kaç yaşında, mesleği nedir?

Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Kenan Tosun ile ilgili arama motorlarında “Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun kaç yaşında, mesleği nedir?” soruları araştırılıyor. Kenan Tosun’un kızı Cansu Tosun Küçük Hanımefendi, Bugünün Saraylısı, Göç Zamanı, Familya, Bir Deli Sevda ve Mehmetçik Kut’ül Amare gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Kirli Sepeti adlı dizide başrol oynayan Cansu Tosun, Erkan Kolçak Köstendil ile evlendi. İşte, Kenan Tosun hakkında merak edilenler…

Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun kimdir? Kenan Tosun kaç yaşında, mesleği nedir?

KENAN TOSUN KİMDİR?

Kenan Tosun Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşamaktadır. Serpil Tosun ile evlidir. Kızları Cansu Tosun’da yaşadıkları Nürnberg şehrinde dünyaya gelmiştir. Cansu Torun’dan başka kızları bulunmamaktadır. Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun aslen Kayserili olduğu söylenmektedir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...