Zafer Çoktan Kimdir? AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan Keçiörenli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zafer Çoktan Kimdir? AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan Keçiörenli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan kimdir? Zafer Çoktan kaç yaşında, nereli? Zafer Çoktan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Zafer Çoktan’ın vaatleri nedir? AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Zafer Çoktan Keçiörenli mi , kimdir? Zafer Çoktan nereli, kaç yaşında?

ZAFER ÇOKTAN KİMDİR?

1974’te Ankara’nın Keçiören ilçesinde doğan Zafer Çoktan, ilk, orta ve lise eğitimini Keçiören'de tamamladı. Çoktan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim hayatına devam ederken Refah ve Fazilet partisinde farklı görevler üstlendi. Mezun olduktan sonra avukatlık yapmaya başladıktan sonra Ankara'da 2014 yılında AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı yaptı. Aynı zamanda bir dönem Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliği görevi üstlendi. Halen AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı görevine devam eden Zafer Çoktan, evlidir ve 3 çocuk babasıdır.

ZAFER ÇOKTAN'IN VAATLERİ

Seçim çalışmalarına Tasavvufi Ahlak derneğini, İncirli Mahallesi Muhtarlığı’nı, Öney Sokak Pazarını, Alevi Kültür Derneği’ni, Atapark Pazarı olmak üzere diğer pazarları, Mahalle muhtarlarını, Karargahtepe Mahallesi başta olmak üzere diğer birçok mahalleyi ve bir çok yerin açılışını yaparak ziyaretlerde bulunmuş olan Zafer Çoktan, hemşehrilerinin istek ve taleplerini toplayarak daha güzel bir Keçiören için vaatlerini sıralarken herkese her anlamda yardımcı olacağını ve herkesin yanında olacağını söyledi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...