Kim Jong-un bu hali şaşırttı

Kim Jong-un bu hali şaşırttı

DÜNYA Haberleri

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkenin kurucusu Kim Il-sung'un ölümünün 20'inci yılı için düzenlenen anma törende, sahneye topallayarak çıkarak şaşırttı.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkenin kurucusu ve dedesi Kim Il-sung'un ölümünün 20'inci yılında düzenlenen anma töreninde sahneye topallayarak çıkınca tartışma konusu oldu. Devlet televizyonunun yayınladığı görüntülerde Kim Jong-un'un sağlık sorunu yaşadığının görülmesi şaşırttı. Kuzey Kore'de medyanın, devletin tekelinde olduğu bilinirken, liderlerin yaşadığı sağlık sorunları görüntülenmiyordu. Daha önce Kim Il-sung'un başında tenis topu büyüklüğünde bir tümör çıkmış ve bunun görüntülenmemesi için kameraların belirli açılardan çekim yapması yasaklanmıştı. Kim Jong-un'un ayağını nasıl sakatladığı ise belirsizliğini koruyor. Kuzey Kore devlet televizyonu, geçen haftalarda Kim Jong-un'un asker î ziyaretlerinin görüntülerini yayınlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...