İngiltere kraliyet bebeğinin yeni fotoğrafı

İngiltere kraliyet bebeğinin yeni fotoğrafı

DÜNYA Haberleri

İngiltere kraliyet tahtının geçen ay dünyaya gelen üçüncü sıradaki varisi Cambridge Prensi George'un yeni fotoğrafı yayımlandı.

İngiltere kraliyet tahtının geçen ay dünyaya gelen üçüncü sıradaki varisi Cambridge Prensi George'un yeni fotoğrafı yayımlandı. nbsp;Prens George'un, annesi Kate'in kucağında görüldüğü fotoğrafta ayrıca, Cambridge Dükü William ile çiftin köpeği "Lupo" da yer alıyor. Kate ile William'ın resmi konutu Kensington Sarayı'ndan yapılan açıklamada, fotoğrafı, kraliyet bebeğinin dedesi, Kate'in babası Michael Middleton'ın Berkshire'daki evlerinin bahçesinde çektiği bildirildi. nbsp;Prens William, CNN kanalına verdiği demeçte, oğlunu "afacan" olarak niteleyerek, "Bana kendimi veya erkek kardeşimi hatırlatıyor. Durumu gayet iyi" dedi. nbsp;Kraliyet bebeği, 22 Temmuz'da dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...