İngiltere, 'ABD vurmazsa, Esad yine kimyasal saldırı yapar'

İngiltere, 'ABD vurmazsa, Esad yine kimyasal saldırı yapar'

DÜNYA Haberleri

Suriye'ye planlanan askeri müdahalenin dışında kalan İngiltere'nin Başbakanı David Cameron, ABD'nin askeri müdahaleden vazgeçmemesi gerektiğini söyledi.

Parlamentonun reddetmesi sebebiyle Suriye'ye planlanan askeri müdahalenin dışında kalan İngiltere'nin Başbakanı David Cameron, ABD'nin askeri müdahaleden vazgeçmemesi gerektiğini söyledi. Muhalefetteki İşçi Partisi'nden bir vekilin sorusuna cevap veren Cameron, ABD Başkanı Barack Obama'nın Suriye konusunda net bir kırmızı çizgi ilan ettiğini hatırlattı. İngiltere başbakanı, bu ilandan sonra harekattan vazgeçilmesi durumunda rejimin kimyasal silahlarla başka saldırılar da düzenleyebileceğini savundu. nbsp;Parlamento kararı sebebiyle kendilerinin Suriye'ye karşı bir harekatta rol alamayacağını belirten Cameron, fakat dünyanın Esad rejimine sert bir cevap vermesi gerektiğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...