Meteorolojiden çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı!

Düzenleyen:
Meteorolojiden çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı!

DÜNYA Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 19 Ekim hava durumu raporunu paylaştı. Yeni haftanın ilk gününde çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yapılıyor. İç Ege, batı Akdeniz, Marmara, Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında. Antalya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in hava durumu raporlarına göre bu bölgelerde kuvvetli yağış beklenirken, Türkiye genelinde beş günlük hava tahminleri ise şu şekilde olacak..

Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya, Göller Yöresi, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, İç Anadolu'nun batısı, Giresun'un doğusu ve Trabzon'da kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU

Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde azalmaya devam edeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güneyli, Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz'de kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerler ile Marmara'nın güneybatısı, Kuzey Ege, Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop ve Samsun çevrelerinde yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...